bergspräckning

Bergspräckning i Stockholm och Uppsala

Vi på Upplands Bergentreprenad är experter på bergspräckning i Stockholm och Uppsala. Sedan starten har vi hjälpt både företag och privatpersoner runt om i hela Uppland med spräckning och bortschaktning av berg och sten. Hydraulisk bergspräckning är det självklara alternativet till sprängning när det handlar om arbete nära objekt som anses känsliga eller om du av någon annan anledning inte kan eller vill spränga.

Vi kan bergspräckning  

Oavsett vem du är, privatperson eller företag, så kan behovet av utbyggnad uppstå. Uppland är känt för sin berggrund och det är således inte alltid det lättaste att bara sätta ner spaden och börja gräva. Vi på Uppland Bergentreprenad är experter på sprängning, spräckning och bortförsel av berg och arbetar alltid med ett starkt säkerhetstänk.

Vi hjälper dig genom hela ledet

Vi på Upplands Bergentreprenad har lång och gedigen erfarenhet av det vi sysslar med och vi lyssnar alltid på dig som kund. När vi tar på oss ett uppdrag arbetar vi alltid efter ett högt tempo, men självklart tummar vi aldrig på säkerheten.

Såhär går det till när du vill spräcka berg

  • Du kontaktar oss på Upplands Bergentreprenad så bokar vi ett möte där vi går igenom vad som behövs göras samt vilket tillvägagångssätt som kan tänkas passa bäst för just dina behov.
  • Vi använder oss av våra hydrauliska spräckutrustningar som garanterar ett vibrationsfritt arbete utan risk för några skador.
  • Kostnaden för arbetet är olika från fall till fall, ibland kan vi komma med ett fast pris på arbetet om vi kan säkerställa omfattningen av det innan vi sätter igång.
  • I vissa fall krävs ett löpande pris, men självklart ser vi till att du som kund får reda på detta i förhand så att det inte kommer som en överraskning.

Därför ska du välja oss

Vi kan marken vi arbetar på – både bokstavligt och bildligt. För oss är säkerhet a och o, och vi ser alltid till att du vet vad du betalar för. Med tanke på vår långa erfarenhet kan du vara säker på att du får en väl utförd bergspräckning.

Kontakta oss på Upplands Bergentreprenad redan idag

Om du är i behov av att spräcka berg i Uppsala eller Stockholm för en utbyggnad eller annat, kontakta då oss på Upplands Bergentreprenad så hjälper vi dig.

Vi är proffs på bergspräckning och arbetar alltid med hög säkerhet och omsorg för att kunna garantera dig som kund ett bra resultat som lever upp till förväntan.

Boka ett möte

Boka ett kostnadsfritt möte med en av våra experter.
Några av våra kunder