Bergsprängning

Vad säger våra kunder?

Håller vad dom lovar. Tänker i första hand på säkerheten.

Kristofer Boman, produktionschef Bäckström Anläggning

Utför jobben proffsigt och problemfritt

Peter Eriksson, Arbetsledare Campus AB

Duktiga bergsprängare som vet vad dom håller på med

Tomas Willinge, Företagsägare Cavator Entreprenad AB

Ordning och reda på arbetsplatsen, sprängfirma som kan kombinera snabbhet med kvalitèt

Hans Åke Johansson, Ägare Lars Johansson och söner åkeri i märsta AB

Snabb och bra service! Löser alla jobb, enkla som svåra

Mikael Nordström, ägare Knivsta grävmaskiner AB

Utförda jobb med nöjda kunder! Mycket högt säkerhetstänk

Stefan Gamma, Vårgårdahus AB

Bergsprängning – Var spränger vi?

Genom åren har vi hjälpt många företag med att utföra olika typer av bergsprängning i skilda miljöer. Vi vet vad som krävs för att god säkerhet, effektivitet och kvalité ska upprätthållas genom hela processen. Alltid med en nära dialog med dig som kund. Vi tillmötesgår dina behov och tar fram den lösning som uppfyller dina önskemål bäst.

Vi har arbetat med bergsprängning på en rad olika platser och under olika omständigheter i och runt om Stockholm. Vid många entreprenader och byggnationer hjälper vi till med att spränga bort berg för att skapa mer yta till arbetet. Under våra år som verksamma har vi också sprängt mycket i mer känsliga områden så som tätorter och villaområden och vet vad som krävs för att sprängningen ska bli så effektiv som möjligt, men också hur den på ett säkert sett ska genomföras. Även specialuppdrag inom bergsprängning förekommer vilket hittills har rört sig om undervattenssprängning, betongsprängning samt inomhusprängning.

Har du frågar och funderingar kring våra tjänster och hur vi arbetar med bergsprängning är du alltid välkommen att kontakta oss.  

Erfarna inom bergsprängning

Vi har länge sprängt berg och är vana vid komplicerade projekt som kräver noga avvägning och planering. Många gånger så ställs det höga krav på sprängningen och det gäller att veta vad man håller på med så att inget går snett. När vi spränger berg ser vi alltid till att hitta den mest kostnadseffektiva lösningen.  

Boka ett möte inför din Bergsprängning

Vill du komma i kontakt med oss för att veta mer om bergsprängning? Du bokar enkelt ett möte via vår hemsida. Lämna namn och kontaktuppgifter så hör vi av oss så snart vi kan. Vi bokar då in en passande dag för mötet där vi kommer att diskutera om det du vill ha hjälp med gällande bergsprängning och hur vi kan utföra arbetet på bästa sätt. Vi sammanställer en plan och kan i de flesta fall ge ett fast pris redan från start. Om eventuella byggnader i närområdet av sprängplatsen måste besiktas ser vi också till att det blir utfört. Vi besiktar däremot inte själva, men har flera kontakter till bra företag som kan hjälpa till.

Vi hjälper dig i Stockholm och Uppsala. Välkommen!

Boka ett möte

Boka ett kostnadsfritt möte med en av våra experter.
Några av våra kunder