Bergsprängning och sprängare i Stockholm

Vad säger våra kunder?

Håller vad dom lovar. Tänker i första hand på säkerheten.

Kristofer Boman, produktionschef Bäckström Anläggning

Utför jobben proffsigt och problemfritt

Peter Eriksson, Arbetsledare Campus AB

Duktiga bergsprängare som vet vad dom håller på med

Tomas Willinge, Företagsägare Cavator Entreprenad AB

Ordning och reda på arbetsplatsen, sprängfirma som kan kombinera snabbhet med kvalitèt

Hans Åke Johansson, Ägare Lars Johansson och söner åkeri i märsta AB

Snabb och bra service! Löser alla jobb, enkla som svåra

Mikael Nordström, ägare Knivsta grävmaskiner AB

Utförda jobb med nöjda kunder! Mycket högt säkerhetstänk

Stefan Gamma, Vårgårdahus AB

Låt oss hjälpa dig med bergsprängning i Stockholm

Söker du hjälp för bergsprängning i Stockholm vid stora entreprenader eller mindre bergarbeten? Vi är ett gäng erfarna sprängare i Stockholm som har varit verksamma i många år. Här hjälper vi såväl företag som privatpersoner när de är i behov av bergsprängning eller spräckning av berg.

Under åren har vi utfört en rad olika bergsprängningsuppdrag och vi har därmed breda kunskaper inom området och hjälper till vid de flesta projekt, stora som små.  Boka din sprängare redan idag.

Lång erfarenhet som bergsprängare

Som sprängare har vi lång erfarenhet inom yrket, och har hjälpt många företag och privatpersoner. Du hittar oss många gånger vid olika entreprenader där vi sköter sprängdelen i exempelvis ett byggprojekt. Utöver de större uppdraget hjälper vi även till i de mer känsliga miljöerna som tätorter, där vi vet precis hur sprängningen måste gå till för att eliminera risk för olika skador. Då och då utför vi också olika specialuppdrag vilket kan röra sig om undervattenssprängning, betongsprängning eller inomhussprängning.

Efter bergsprängningen så behöver man ibland säkra bergväggen. Detta har vi verktyg och kunskap till, och hjälper gärna till med det också om det skulle behövas.  

Bergsprängning

Sprängare i Stockholm med fokus på effektivitet & säkerhet

När du vänder dig till oss för hjälp börjar vi med att ta fram en bra plan för er bergsprängning i Stockholm. I många fall behöver miljö och byggnader nära platsen inspekteras så att vi får en bild av platsens förutsättningar.

För oss som sprängare är det viktigt att hitta den lösning som är mest smidig och kostnadseffektiv. Vi är alltid snabba i våra utföranden, med det sagt så prioriterar vi alltid säkerheten. Även om vi arbetat som bergsprängare i många år och har stor förståelse för vad vi ska och måste göra, så har vi fortfarande respekt för tekniken och vad det innebär att spränga. Det är av yttersta vikt att genomförandet är så säkert som möjligt så att omgivning och närliggande byggnader inte tar någon skada av en bergsprängning.  

Boka bergsprängning i Stockholm

Behöver du hjälp av en bergsprängare i Stockholm? Hör då av dig till oss via vårt kontaktformulär här på hemsidan. Lämna namn, telefonnummer och e-post så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi ber dig då berätta mer om vad du vill ha hjälp med och så inleder vi samarbetet med ett möte där vi går igenom projektet och vad som måste göras. Skulle du ha frågor kring bergsprängning och våra tjänster är du alltid välkommen att kontakta oss via mail eller telefon.

Välkommen till Upplands Bergentreprenad – din bergsprängare i Stockholm!

Nyckelord:
Bergsprängning Stockholm

Boka ett möte

Boka ett kostnadsfritt möte med en av våra experter.
Några av våra kunder