Bergsprängare som hjälper dig med bergsprängning i Uppsala

Vad säger våra kunder?

Håller vad dom lovar. Tänker i första hand på säkerheten.

Kristofer Boman, produktionschef Bäckström Anläggning

Utför jobben proffsigt och problemfritt

Peter Eriksson, Arbetsledare Campus AB

Duktiga bergsprängare som vet vad dom håller på med

Tomas Willinge, Företagsägare Cavator Entreprenad AB

Ordning och reda på arbetsplatsen, sprängfirma som kan kombinera snabbhet med kvalitèt

Hans Åke Johansson, Ägare Lars Johansson och söner åkeri i märsta AB

Snabb och bra service! Löser alla jobb, enkla som svåra

Mikael Nordström, ägare Knivsta grävmaskiner AB

Utförda jobb med nöjda kunder! Mycket högt säkerhetstänk

Stefan Gamma, Vårgårdahus AB

Bergsprängning för dig i Uppsala

Hos Upplands Bergentreprenad är vi en grupp skickliga bergsprängare som arbetar och utför många av våra uppdrag i Uppsala. Det är främst företag som vänder sig till oss för hjälp, men vi välkomnar även privatkunder. Genom åren har vi haft många samarbeten och vi ser fram emot att arbeta som sprängare för dig också.

Vill du boka hjälp för bergsprängning så fyller du i vårt kontaktformulär. Vi har kontinuerlig koll på förfrågningarna och kommer snart att kontakta dig där du får berätta mer om vad just du behöver hjälp med. Alla samarbeten mellan kunder och sprängare inleds med ett första möte där vi tillsammans diskuterar kring uppdraget och vad som måste göras.

Varför välja Upplands Bergentreprenad som sprängare?

Så, varför ska du välja oss som sprängare i Uppsala? För det första så följer vi alla lagar och bestämmelser som gäller inom bergsprängning.  Tack vare vår långa erfarenhet så vet vi vad olika miljöer kräver när det kommer till sprängning, där man många gånger måste vara mycket varsam så att miljön inte tar skada på något sätt.  I och med våra erfarenheter så är vi experter och har stor kunskap inom det vi gör.

Sedan så håller vi alltid ett högt tempo, och genomför uppdragen snabbt och smidigt. Men vi tummar inte på säkerheten. När vi tar fram en plan för bergsprängningsarbetet så är det säkerheten och effektiviteten som står i fokus.

Slutligen så är det otroligt viktigt för att oss att du som kund känner att du hela tiden blir informerad och involverad under projektets gång. Därför håller vi alltid en nära dialog med kunderna så att resultatet för bergsprängningen blir som de förväntat sig.

Bergsprängning åt dig som företagskund eller privatkund?

Även om vi främst hjälper företag med bergsprängning så förekommer det att vi då och då skickar skickliga sprängare för uppdrag hos privatkunder. Vi tar oss an alla typer av uppdrag oavsett storlek, helt enkelt.

För företag hjälper vi till med bergschakten vid olika byggområden. Med bra teknik och erfarenhet så utför vi sprängningar för både de mer känsliga och mindre känsliga områdena.

För privatkunder hjälper vi bland annat till med villagrunder, sprängning vid olika tillbyggnader, om du ska installera en pool i trädgården eller dränering. När kunder vill bygga ut eller bygga nytt så vänder sig många till oss i Uppsala för hjälp med berg som är i vägen.

Vi är din bergsprängare i Uppsala

När du behöver hjälp av en sprängare i Uppsala så finns vi nära till hands. Vi har utfört många av våra uppdrag i och runt om i Uppsala och kan komma med flera referenser från nöjda kunder. Hör av dig när behovet uppstår så tar vi fram den bästa lösningen som uppfyller just dina behov och önskemål med bergsprängning.

Välkommen till Upplands Bergentreprenad – din bergsprängare i Uppsala!

Boka ett möte

Boka ett kostnadsfritt möte med en av våra experter.
Några av våra kunder