Sprängföretag, Stockholm

Om oss

Vi är ett sprängföretag i Stockholm som har lång erfarenhet av olika spräng- och spräckningsarbeten. Under åren har vi hjälpt främst företag med olika uppdrag, men vi välkomnar också privatkunder som söker ett bra sprängföretag. Vill du ha vår hjälp? Kontakta oss via vårt kontaktformulär så bokar vi in ett inledande möte.

Varför välja oss?

Tack vare vår långa erfarenhet inom området så är vi mycket skickliga i vårt arbete där vi endast använder de redskap och maskiner vi anser vara bäst på marknaden. Vi sätter också dig som kund i fokus där det för oss är viktigt att vara lyhörd på dina behov och önskemål. Därför håller vi alltid en dialog med dig genom hela processen.

När vi arbetar är vi ofta snabba, men noggranna, vilket innebär att du på kort tid får ett väl genomfört arbete levererat. Och så sätter vi såklart säkerheten först i allt vi gör och tar aldrig några risker.

Olika typer av sprängarbeten

Vi har genomfört sprängning vid stora entreprenader som många gånger är väldigt omfattande och krävande. Som sprängare är vi också vana vid att arbete i mer känsliga miljöer som till exempel tätbyggda områden och villaområden där det krävs ett varsamt arbete så att omgivning inte tar skada. Vi kan även erbjuda specialsprängningar där vi tidigare utfört undervattenssprängning, betongsprängning och inomhussprängning.

Vi börjar alla samarbeten med ett möte

Alla våra projekt börjar med ett inledande möte med kund, vare sig det gäller företag eller privatpersoner. Mötet sätter grunden för samarbetet och projektet där vi tar fram förslag på genomförandet.

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Vad säger våra kunder?

Håller vad dom lovar. Tänker i första hand på säkerheten.

Kristofer Boman, produktionschef Bäckström Anläggning

Utför jobben proffsigt och problemfritt

Peter Eriksson, Arbetsledare Campus AB

Duktiga bergsprängare som vet vad dom håller på med

Tomas Willinge, Företagsägare Cavator Entreprenad AB

Ordning och reda på arbetsplatsen, sprängfirma som kan kombinera snabbhet med kvalitèt

Hans Åke Johansson, Ägare Lars Johansson och söner åkeri i märsta AB

Snabb och bra service! Löser alla jobb, enkla som svåra

Mikael Nordström, ägare Knivsta grävmaskiner AB

Utförda jobb med nöjda kunder! Mycket högt säkerhetstänk

Stefan Gamma, Vårgårdahus AB

Boka ett möte

Boka ett kostnadsfritt möte med en av våra experter.
Några av våra kunder