Stenspräckning, Stockholm

Vad säger våra kunder?

Håller vad dom lovar. Tänker i första hand på säkerheten.

Kristofer Boman, produktionschef Bäckström Anläggning

Utför jobben proffsigt och problemfritt

Peter Eriksson, Arbetsledare Campus AB

Duktiga bergsprängare som vet vad dom håller på med

Tomas Willinge, Företagsägare Cavator Entreprenad AB

Ordning och reda på arbetsplatsen, sprängfirma som kan kombinera snabbhet med kvalitèt

Hans Åke Johansson, Ägare Lars Johansson och söner åkeri i märsta AB

Snabb och bra service! Löser alla jobb, enkla som svåra

Mikael Nordström, ägare Knivsta grävmaskiner AB

Utförda jobb med nöjda kunder! Mycket högt säkerhetstänk

Stefan Gamma, Vårgårdahus AB

Vi hjälper dig med stenspräckning över hela Stockholm

När sprängning inte är ett alternativ så är stenspräckning mer lämpligt då det är skonsammare för den omringande miljön. Med bra teknik så hjälper vi dig med att spräcka berg och sten snabbt och smidigt och vi har hjälpt såväl företag som privatpersoner.

Välkommen att kontakta oss om du vill boka in ett möte eller bara har frågor och funderingar du vill ha svar på innan du fattar ett beslut om stenspräckning.

Bred kompetens inom stenspräckning

Vi har arbetat länge med stenspräckning och har utfört metoden i olika typer av områden. Bland annat så utför vi stenspräckning vid rörgravar, huskroppar eller källare, för att nämna några.

Varför man väljer stenspräckning framför sprängning beror oftast på att området och miljön är så pass känsligt att en sprängning skulle kunna orsaka skada. Även totalkostnaden för arbetet kan bli lägre då besiktning av känsliga objekt inte är nödvändigt.

Bra utrustning för bästa resultat

När vi arbetar med stenspräckning och berg använder vi så kallad hydraulisk spräckutrustning vilket innebär att arbetet är helt vibrationsfritt. Tack vare den hydrauliska utrustningen elimineras riskerna för skador men där berg och sten ändå avlägsnas precis som vid en sprängning.

Boka hjälp för stenspräckning i Stockholm

Behöver du hjälp med att få bort berg som är i vägen vid ombyggnationer hemma? Kanske planerar du att installera en pool där det finns mycket sten och berg som sätter stopp för drömmen? Vi hjälper dig att uppfylla dina byggdrömmar genom stenspräckning. Vi är bra på det vi gör och du kan alltid känna dig trygg med att samarbeta med oss.

När du vill boka in oss för stenspräckning så skickar du först in dina kontaktuppgifter via vårt kontaktforumlär här på hemsidan, så kontaktar vi dig så snart vi kan och bokar in ett inledande möte där vi går igenom ditt projekt. Vi tar fram en plan som är både kostnadseffektiv och säker, och kan i flera fall ge ett fast pris på arbetet redan i ett inledande skede.

Nyckelord:
Stenspräckning Stockholm

Boka ett möte

Boka ett kostnadsfritt möte med en av våra experter.
Några av våra kunder