Stenspräckning, Uppsala

Vad säger våra kunder?

Håller vad dom lovar. Tänker i första hand på säkerheten.

Kristofer Boman, produktionschef Bäckström Anläggning

Utför jobben proffsigt och problemfritt

Peter Eriksson, Arbetsledare Campus AB

Duktiga bergsprängare som vet vad dom håller på med

Tomas Willinge, Företagsägare Cavator Entreprenad AB

Ordning och reda på arbetsplatsen, sprängfirma som kan kombinera snabbhet med kvalitèt

Hans Åke Johansson, Ägare Lars Johansson och söner åkeri i märsta AB

Snabb och bra service! Löser alla jobb, enkla som svåra

Mikael Nordström, ägare Knivsta grävmaskiner AB

Utförda jobb med nöjda kunder! Mycket högt säkerhetstänk

Stefan Gamma, Vårgårdahus AB

Vi hjälper dig med stenspräckning över hela Uppsala

Behöver du hjälp med stenspräckning i Uppsala? Då kan vi på Upplands Bergentreprenad hjälpa dig. Vi har utfört spräckningar i många år och är experter inom området. Önskar du vår hjälp så bokar du enklast in ett möte via vår hemsida.

Många gånger så sker stenspräckning när miljön är alldeles för känslig för sprängning vilket kan vara intill huskroppar eller källare. Ibland kör vi spräckning som ett komplement till en tidigare genomförd sprängning, eller där vi bedömmer att riskerna är för stora att något skadas.

Stenspräckning – Bra utrusting för bättre resultat

När vi arbetar med stenspräckning gör vi det med bra verktyg och den senaste tekniken. Vår spräckutrustning skapar inga vibrationer, vilket gör den skonsam för den närliggande miljön och risken för skador elimineras.  

Tack vare vår utrustning kan vi smidigt och effektivt utföra stenspräckning även i de mer känsliga områdena, som passar utmärkt när vi anser att det inte alls är lämpligt att spränga.

Att spräcka berg och sten i Uppsala

Det är inte samma sak att spräcka berg och sten, där mer friliggande sten är mycket enklare och också mycket smidigare och snabbare än när man spräcker berg. Har du frågor kring olika spräckningar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Hur bokar jag hjälp för stenspräckning i Uppsala?

Du kommer bäst i kontakt med oss för bokning av stenspräckning genom att fylla i vårt kontaktformulär här på hemsidan. Där lämnar du namn och telefonnummer så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Vi börjar alla våra samarbeten med ett inledande möte där du får berätta mer om vad du är i behov av, och så diskuterar vi tillsammans vad som skulle vara den bästa lösningen dels för dig, men också vad gäller kostnad och säkerhet.

Nyckelord:
Stenspräckning Uppsala

Boka ett möte

Boka ett kostnadsfritt möte med en av våra experter.
Några av våra kunder